Помер 54-річний Сергій Сивохо: пропагандисти рознесли фейки на тлі смерті актора

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український актор і колишній учасник КВК Сергій Сивоха помер у віці 54 років. Ексрадника секретаря РНБО не стало вранці 17 жовтня. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Сумною новиною про смерть шоумена поділилася його близька подруга Світлана Бердецька. На своїй сторінці у Facebook вона розмістила пост, у якому зібрала архівні фото артиста в різні роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жінка не стала вдаватися в подробиці та повідомляти причину смерті. Але підкреслила, що новина справді є правдивою, а сам Сергій Сивоха помер рано вранці 17 жовтня, о 5:40.

Зараз кожен день дуже важкий, але сьогодні мені особливо погано. Сьогодні о 5.40 ранку помер мій добрий друг, ніжно кохана мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде тебе дуже не вистачати. Вічна пам'ять Сергію,

- написала Бердецька.

Трохи пізніше смерть Сергія Сивохи підтвердила його пресслужба в коментарі "Обозревателю". Тоді ж стало відомо, що колишній гравець КВК і політик помер у Німеччині від хронічної хвороби легенів.

Зазначимо, що напередодні ввечері пропагандисти почали поширювати новини, ніби Сергій Сивоха помер в окупованому Донецьку. Фейкову новину оприлюднила членкиня "Спілки письменників "днр" і так званої громадської палати рф Анна Ревякіна . Однак пізніше пропагандистка заявила, що актор усе ж таки живий, але, лікарі вже нібито готові відключати його від системи життєзабезпечення. За її версією, колишній гравець КВК помер від "поліорганної недостатності" на тлі розвитку сепсису.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що помер знаменитий український співак Олег Востряков. Видатного українського виконавця, соліста Національної опери України не стало у віці 79 років років.