СолоХа зворушила мережу милими світлинами молодшої доньки

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка СолоХа, яка на початку вересня вдруге стала мамою , показала зворушливі світлини своєї донечки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Кадрами знаменитість поділилася у себе в Instagram . Артистка вирішила зробити для місячної Євлалії фотосесію в стилі ньюборн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знімала дівчинку відома фотографиня та подруга Солохи Вікторія Суржко.

Фотосесія новонародженої доньки — це не просто фото, а важлива подія та історія нашої родини. Батьки завжди хочуть зберегти найкращі моменти з життя своїх дітей на згадку. Тому я влаштувала фотосесію для своїх доньок — молодшої Євлалії та старшої Аріани. Фотосесія в стилі newborn для молодшої доньки — це такі ніжні та милі фото. Це найцінніше, що ви можете подарувати своїм діткам на майбутнє!

Зазначимо, що зовсім нещодавно СолоХа похрестила свою доньку. Зірка вирішила долучити до цієї події лише найближчих друзів сім'ї, а хрещеними для Євлалії вона з чоловіком обрала близьких друзів.

Нашій маленькій виповнився місяць. Ми її охрестили, тож відкриваємо нашу таємницю: у нашої доні подвійне ім’я Євлалія - Єва. Вибрали не дарма, адже вона народилась в день святої Євлалії. В нашій родині є давня традиція – називати дітей на честь святих

 — підсумувала співачка.

Фоловери очікувано тепло зустріли фотосесію молодшої доньки Солохи. Зокрема, користувачі пишуть:

  • Нічого собі

  • Чудо

  • Ангел

СолоХа зворушила мережу милими світлинами молодшої доньки - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Олександра Усика народиться дитина. Боксер вже вчетверте стане батьком.