Буде мамою-одиначкою: дружина Тімура Мірошниченка подала документи на усиновлення другої дитини

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина українського ведучого Тімура Мірошниченка подала документи на усиновлення другої дитини. Цікаво, що цього разу всіма бюрократичними питаннями Інна опікуватиметься самостійно, тобто офіційно вона буде мамою-одиначкою. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Лише три місяці тому Тімур та Інна Мірошниченки стали багатодітними батьками. Пара виховує двох біологічних дітей - 5-річну Мію та 3-річного Марка, а також 2-річного сина Марселя, якого вони забрали з дитячого будинку . Знаменитості неодноразово говорили, що планують всиновити ще не одного малюка, яким вони зможуть подарувати батьківську любов, турботу, а також створити міцну сім'ю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак фанати Тімура та Інни навіть не припускали, що це станеться настільки швидко. Виявилося, що дружина ведучого вже всерйоз зайнялася цим питанням і подала документи на усиновлення ще однієї дитини. Про це вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши знімок, зроблений біля Служби у справах дітей та сім'ї.

Дружина Тимура Мірошниченка усиновить другу дитину, але вже як мама-одиначка - фото №1
Фото: instagram.com/_inna_mi_

Інна Мірошниченко підкреслила, що цього разу вона займатиметься питаннями усиновлення, як мама-одиначка. За словами адвоката, це сильно спростить процес, адже її чоловік Тімур через напружений графік не зможе відвідувати обов'язкові курси для усиновителів.

Цього разу я подаюся сама. Тому що Тімур і так зробив неможливе, щоб відвідувати школу навесні. Вдруге таке диво не станеться. Так, так можна було. У мене є житло, дохід і згода чоловіка брати дітей на своє утримання... Потім я стаю умовною мамою-одиначкою щодо нової дитини (дітей). Далі ще один суд - внутрішньосімейне усиновлення. Трохи більше юридичних нюансів. Але це легше, ніж Тимуру підлаштуватися під школу.
Чому так швидко? Бо відчуваю, що маю місце в серці й у квартирі. А дітей, які чекають на сім'ю, все ще десятки тисяч,

- підкреслила Інна Мірошниченко.

Дружина Тимура Мірошниченка усиновить другу дитину, але вже як мама-одиначка - фото №2
Фото: instagram.com/_inna_mi_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також зіркова пара зауважує, що власним прикладом хоче показати суспільству: усиновлена дитина абсолютно нічим не відрізняється та має такі ж права як й інша малеча. Щоправда,  у розвитку всиновлених дітей , як і у вихованні, як раніше зізнавалася сама Інна Мірошниченко, все-таки є свої нюанси.