Російського блогера Мілохіна, який утік від військкомату, побили в центрі Тбілісі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російського блогера Даня Мілохіна, який ніяк не може визначитися з місцем проживання, побили в Грузії. На скандального інфлюенсера напали в центрі Тбілісі, а що стало причиною - розповідаємо на HOCHU.ua!

Новину про те, що трапилося, поширюють пропагандистські росЗМІ. Повідомляється, що в Тбілісі Мілохін давав інтерв'ю, в якому вихваляв країну-агресора росію. Однак блогер не врахував, що більшість місцевих жителів виступають проти росії з двох основних причин: вторгнення в Грузію 2008 року, під час якого було анексовано території Південної Осетії та Абхазії, а також солідарність з Україною на тлі повномасштабної війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після інтерв'ю і слів про любов до своєї рідної країни, на Даню Мілохіна напав грузин. Повідомляється, місцевого жителя обурило, що блогер ховається від військкомату в його країні (минулого місяця його оголосили в розшук за заявою військкомату). Крім того, до нападника приєдналося ще двоє чоловіків, а під час сутички вони нагадали Мілохіну про війну в Грузії 2008 року.

Цікаво, що інфлюенсер не став звертатися до місцевих правоохоронних органів. Замість цього він тихо втік із Грузії в ОАЕ.

Російського блогера Мілохіна, який утік від військкомату, побили в центрі Тбілісі - фото №1
Фото: instagram.com/danya_milokhin
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Алла Пугачова все ще планує повернутися в росію. Заради цього вона навіть довідалася у міноборони рф, коли планується закінчення війни в Україні.