Знову з російським репертуаром: путіністка підставила Лободу після приватного заходу в Дубаї (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Спроби Світлани Лободи очистити свою репутацію в Україні з тріском провалилися після того, як стало відомо, що співачка знову почала виступати з російськими піснями. Що про це говорить команда проєкту LOBODA - подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Портал "МУЗВАР" на своїй сторінці в Telegram повідомив , що Світлана Лобода виступила на приватному заході в Дубаї. І все б нічого, якби на одній сцені разом з українською (як вона сама підкреслює) співачкою не стояли росіяни, яких ніяк не турбує російське вторгнення в Україну.

Цікаво, що "підставити" Лободу вирішила путіністка Альона Блін. Саме пропагандистка опублікувала інформацю про роботу української співачки в Арабських Еміратах і засвітила трек-лист, у якому не знайшлося жодної української пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Лобода виступала на одній сцені з прихильниками путінської диктатури, адже розважали гостей також російські артисти. Варто зазначити, що команда LOBODA вже відреагувала на подію і спробувала виправдатися. Мовляв, замовницею і винуватицею торжества була іменинниця з Казахстану, а концертна програма підбиралася саме за її запитами, тому там не знайшлося жодної пісні українською мовою.

Кожне замовлення, що надходить до артиста, ретельно перевіряється менеджментом на відповідність його позиції, що була заявлена раніше. Замовницею концерту Світлани Лободи 15.10, що пройшов у місті Дубай була громадянка Казахстану, прихильниця Світлани. Склад кожної програми формується на основі улюблених пісень замовника. Артист виконує свої треки в оригіналі, незалежно від публічного чи приватного характеру заходу, ця позиція також залишається незмінною,

- каже менеджмент LOBODA.

Знову з російським репертуаром: путіністка підставила Лободу після приватного заходу в Дубай (ВІДЕО) - фото №1
Фото: https://t.me/muzvar_ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Світлана Лобода показала своє повсякденне тренування. За словами виконавців фізичне навантаження яке необхідне для проведення концерту можна порівняти з цілим марафоном тому вона намагається тренуватися у вільний час.