Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої доньки: як зараз виглядають 12-річна Єва та 5-річна Тільда (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Світлана Лобода, яка виступила з росіянами в Дубаї , вперше за довгий час показала своїх доньок. З нагоди свого дня народження артистка поділилася рідкісним знімком із малечею, на якому вперше засвітила обличчя 5-річної Тільди. Подробиці на HOCHU.ua!

18 жовтня Світлана Лобода відсвяткувала 41-річчя, а з цієї нагоди опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото з дітьми. Судячи з усього, рідкісний знімок із 12-річною Євою і 5-річною Тільдою був зроблений під час відпочинку. На ньому артистка сидить в обіймах дочок на піщаному пляжі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що Лобода нечасто ділиться з публікою фотографіями своїх дітей. Відомо, що старшу дочку вона народила від танцюриста Андрія Царя, а ось ім'я батька молодшої досі залишається загадкою. Ходили чутки, що батьком Тільди є соліст Rammstein Тілль Ліндеманн, проте інформація не підтвердилася. Ба більше, обличчя молодшої доньки Лобода приховувала тривалі роки. А ось Євангеліна більше знайома фанатам виконавиці - багато хто стверджує, що дівчинка дуже схожа на свою знамениту маму.

У такий складний час моє єдине бажання - щоб наші діти росли в мирі. Нехай усі війни закінчаться. Нехай усі діти будуть здорові. Нехай усі ми будемо щасливі. Цінуйте кожен день, кожну хвилину. Люблю вас, і дякую за всі ваші побажання,

- підписала публікацію Світлана Лобода.

Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої доньки: який зараз вигляд мають 12-річна Єва та 5-річна Тільда (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/lobodaofficial
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Світлана Лобода показала своє повсякденне тренування . Виявилося, фізичне навантаження, яке необхідне для проведення концерту, можна порівняти з цілим марафоном, тому вона намагається тренуватися у вільний час, щоб тіло було завжди й до всього готове.