"Зґвалтована російська баба": популярна акторка з рф відзначилася резонансною заявою про росію та її народ

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита російська артистка, зірка серіалу "Ольга" Яна Троянова, яка одна з найперших і небагатьох російських знаменитостей, які підтримали Україну у війні з путінським окупаційним режимом, давно покинула територію країни-агресорки. Нині вона продовжує жити у Франції.

50-річна Яна нещодавно дала інтерв'ю YouTube проєкту "И грянул грэм". У ньому вона розповіла , що думає про теперішнє та майбутнє росії і російського народу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість переконана, що російський народ хворий. На її думку, всьому виною влада цієї країни, яка методична "оброблювала" своїх громадян.

росія – складна країна. росія це взагалі союз, який не був вилікуваний. Союз розпався, а ми залишилися такі, абсолютно непристосовані для того, щоб бути політичними. Народ привчили бути аполітичним, у них навіть з'явився вислів: "я аполітичний". Мене нудило від них. Тому що бути аполітичним, це значить настільки не цікавитися своєю країною, не любити свою країну, жити інертно.

 – заявила Троянова.

"Зґвалтована російська баба": популярна акторка з рф відзначилася резонансною заявою про росію та її народ - фото №1

 Окрім того, 50-річна селебритіс згадала, що рф хворіє на масштабний алкоголіз. м через що чимало проблем з домашнім насильством. Від цього ж серйозні проблеми з насиллям у родинах. Троянова говорить, що повна байдужість до несправедливості породила у свідомості громадян рф фашистську ідеологію.

Хворе суспільство, нездорове, яке прийшло до фашизму. Люди приходять до фашизму, коли нема роботи над собою. Сьогодні проблема Росії в тому, що люди не замислюються над тим, що треба працювати над собою. А їх на ТБ лише направляють про кого треба говорити, кого треба судити, кого звинувачувати. Їхній фокус постійно йде на те, щоб знайти винних у своєму поганому житті і переконати їх, що якась там Америка хоче забрати наші надра, багатства. А забирає їх шахрай і злодій путін. І народ цього наче не бачить. росія сьогодні для мене – це така зґвалтована російська баба, чоловік якої – нікчемний пияка – тисне руку цим бандитам ще за те, що ґвалтують його ж бабу. Історично так склалося, що ніхто не любив народ. Вони завжди були гарматним м'ясом,

– висловила думку акторка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як російський актор Дмитро Назаров записав звернення до росіян,  які вимагають від нього підтримати політику рф.