"Одразу зняла з себе відповідальність": Соловій і Жадан передбачали скандал із кліпом "Серце" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Христина Соловій та лідер гурту "Жадан і собаки" Сергій Жадан прокоментували скандальний кліп, проти якого виступила церква. Цікаво, що артисти заздалегідь передбачали реакцію вірян, адже ще за кілька тижнів до виходу роботи вони висловили свою ідею. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Артисти, яким приписують роман, з'явилися разом на шоу "20:23" Євгена Яновича. І хоча випуск вийшов ще 20 жовтня, як і кліп на пісню "Серце", знімали, як відомо, заздалегідь. Але, вже тоді Христина та Сергій припустили, що режисерська робота може викликати суспільний резонанс. А все через сцену, в якій цілуються дві дівчини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, Христина Соловій заявила, що вся ідея належала Сергію Жадану. Тому вона "зняла з себе відповідальність" і просто зробила те, що від неї очікувала знімальна команда.

Я одразу зняла з себе відповідальність і сказала, що ідея належала Сергію. Тому що рано чи пізно я повернуся до Львова, на Святу Галичину і не хочу бути спалена на публічному вогнищі,

- сказала Христина Соловій.

Своєю чергою Жадан зазначив, що в кліпі церква виступає лише метафорою. Тому артист радить не сприймати відеороботу настільки буквально.

Кліп знімався так, у церкві, але знову ж таки, для нас у цьому не було нічого ні антикларикального, ні провокативного. Мені здається, церква там знов-таки певна така метафора певної суспільної візії, суспільної опінії і якоїсь загалом суспільної думки,

- наголосив Жадан.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер та DEMCHUK  випустили нову романтичну композицію. Цікаво, що новоспечений дует заспівав свою пісню наживо ще до офіційної прем'єри, а глядачам вона відразу прийшлася до смаку.