Слідом за чоловіком Алла Пугачова покинула Ізраїль: куди прямує Примадонна

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після початку війни в Ізраїлі Максим Галкін запевняв, що не збирається переїжджати , проте через деякий час стало відомо, що комік все ж покинув країну. А тепер, слідом за чоловіком, з Ізраїлю виїхала Алла Пугачова та їхні 10-річні діти Ліза і Гаррі. Де зараз перебуває сім'я - розповідаємо на HOCHU.ua!

Інформацією про переїзд знаменитої сім'ї поділилося пропагандистське видання. За їхніми даними, нещодавно Алла Пугачова і двійнята Ліза та Гаррі полетіли на Кіпр. Сама артистка ще 2017 року придбала там котедж на березі моря, а також отримала громадянство країни. РосЗМІ впевнені, що саме там співачка, яка засудила російське вторгнення в Україну, збирається провести найближчий рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Слідом за чоловіком, Алла Пугачова разом із дітьми покинула Ізраїль: куди прямує примадонна - фото №1
Фото: instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, на другий день після нападу ХАМАС на Ізраїль, у Мережі поширилися чутки, нібито Максим Галкін і Алла Пугачова покинули країну . Однак артист спростував таку інформацію і заявив, що вони з сім'єю навіть не розглядали таку можливість.

І все ж через деякий час Галкін виїхав з Ізраїлю - комік підтвердив, що прилетів на Кіпр . Але тоді він запевнив, що це ніяк не пов'язано з "втечею", про яку говорять пропагандисти. Замість цього він відвідав країну, щоб відіграти там концерт. А після артист планував вирушити до Польщі, Молдови та Великої Британії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Максим Галкін  розповів що змінив громадянство.  Артист заявив, що має європейський паспорт, який дозволяє йому проживати у багатьох країнах.