Дженніфер Лопес влаштувала розкішну вечірку на честь запуску колекції спідньої білизни спільно з Intimissimi (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська співачка й акторка Дженніфер Лопес не тільки вміло стилізує сучасні тренди , а й сама їх задає. Адже нещодавно артистка презентувала нову капсульну колекцію спідньої білизни під назвою "This Is Me... Now", з відсиланням до нещодавно випущеного музичного альбому.

54-річна попзірка організувала яскраву вечірку з нагоди релізу своєї колаборації з італійським брендом одягу та спідньої білизни Intimissimi. Спільно з ним Дженніфер розробила нову колекцію, а також стала обличчям рекламної компанії. Такий вибір моделі був не випадковістю, адже хто ще може краще продати колекції, як не їхні знамениті творці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Дженніфер Лопес влаштувала розкішну вечірку на честь запуску колекції спідньої білизни спільно з Intimissimi (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/jlo
Дженніфер Лопес влаштувала розкішну вечірку на честь запуску колекції спідньої білизни спільно з Intimissimi (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/jlo

Презентація колекції "This Is Me... Now" відбулася в Лос-Анджелесі. На ній засвітилися зіркові гості, з якими дружить і співпрацює Джей Ло. Ну а головною зіркою вечора стала сама артистка.

На вечірку Дженніфер Лопес прийшла у вбранні від Будинку моди Balmain. Однак і цей вибір був не випадковим. Таким чином артистка підтримала модельєра Олів'є Рустена, якого пограбували напередодні показу. Тоді зловмисники поцупили понад 50 вбрань із нової колекції, через що дизайнеру та його команді довелося понад тиждень працювати ледь не без відпочинку, щоб наново відшити колекцію до презентації.

Дженніфер Лопес влаштувала розкішну вечірку на честь запуску колекції спідньої білизни спільно з Intimissimi (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram.com/jlo
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як Дженніфер Лопес показала, як  виглядати неперевершено  у діловому образі. Цей стильний жакет має бути у кожної модниці!

Фото: instagram.com/jlo