У Тіни Кароль багаторічний роман: блогер розкрив ім'я її обранця (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чутки про особисте життя Тіни Кароль супроводжують її буквально всю кар'єру, тому не дивно, що артистці вже неодноразово приписували романи . Її потенційними "коханцями" був і співак Дан Балан, і хореограф Дмитро Жук, і її бас-гітарист Антон Попов. До слова, за інформацією популярного блогера-пліткаря, співачку дійсно пов'язують романтичні стосунки з останнім.

Так, у своєму новому випуску на YouTube Богдан Беспалов знову торкнувся теми стосунків Тіни Кароль. Блогер поділився інформацією, що у співачки роман із бас-гітаристом, який працює на неї вже понад 10 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Приводом для таких чуток стало те, що нещодавно Тіну Кароль і Антона Попова помітили на одному з курортів у Карпатах. Інсайдери блогера стверджують, що артисти жили в одному будиночку, де є всього одна спальня.

Спали вони окремо чи в одному ліжку - ніхто не знає. Але на цьому каналі ми суб'єктивно висловлюємо свою думку і пліткуємо,

- підкреслив Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Юлія Розен чуттєво переспівала хіт Тіни Кароль , який вийшов у далекому 2006 році. Сама співачка вже оцінила виконання своєї пісні українською мовою.