"Інколи стосунки помирають": Добринін розповів, чому розлучився з Квітковою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український телеведучий та блогер Микита Добринін вирішив розповісти деталі свого розлучення з популярною блогеркою Дашею Квітковою. Подробиці - в нашому матеріалі.

35-річний Микита дав інтерв'ю для ютуб-проєкту Аліни Шаманської "Розлючена". Шоумен зізнався, що він вже пережив цей момент, хоча спочатку йому було дуже важко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, як бачимо, Микита вирішив обмежитися загальними фразами. Він не захотів говорити конкретно та предметно про розлучення.

Мені ця тема вже не так сильно болить. Вона мені вже не відгукується. Я просто пережив цей момент. Я розумію, що в багатьох людей може виникати до мене запитання, але просто з поваги до мене я прошу не ставити мені це запитання. Інколи стосунки помирають, на жаль, як люди. Це стається неочікувано. Я перед собою, перед богом абсолютно щирий. Це були серйозні стосунки, з дуже сильними почуттями. Але, на жаль, трапляється і так. Не збігаються цілі, не збігаються цінності в житті. І люди продовжують рухатися різними напрямками,

- заявив Добринін.

Добринін говорить, що незважаючи на розлучення, він та Даша намагаються підтримувати дипломатичні стосунки. Все через те, шо пару пов'язують батьківські обов'язки перед спільним 2-річним сином Левом.

Нас пов'язує батьківство, нас пов'язує повага одне до одного. Нас пов'язує бажання далі розвиватися і бути найкращими батьками для нашого сина. В нас це більше ніж виходить, я спокійний за сина, коли він поруч із нею. Я спокійний, коли він поруч зі мною. Це найголовніше, що вона найкраща мама для нашого сина,

- резюмував Микита.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня дружина Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла, що їх син серйозно захворів. Жінка каже, що малюк температурив.