Не стало музиканта та захисника: на фронті загинув Михайло Балахтар (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

27 жовтня відійшов в інший світ один з учасників українського гурту "Серцевий напад" Михайло Балахтар. Відомо, що чоловік загинув на фронті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Балахтар з перших днів повномасштабного вторгнення рф на територію України став на захист своєї батьківщини. Він був не тільки прекрасним артистом, а й відданим свідомим громадянином, однак йому, на жаль, судилося загинути на цій війні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про смерть музиканта та захисника повідомили у дописі на офіційній сторінці колективу у Facebook . Окрім того, там зазначили, що у Михайла лишилися дружина та дитина.

Через російську агресію загинув наш найталановитіший барабанщик Майкл (Михайло Балахтар). Всі, хто з ним знайомий, знають, яким він був добрим, відкритим, іноді по-милому наївним, але цілеспрямованим і відданим.

- йдеться у повідомленні.

Окрім того, свої глибокі співчуття з приводу непоправної втрати, висловив колишній учасник "Серцевого нападу" Олександр Романов. Зокрема, він написав:

Не стало хорошої людини, друга, чоловіка, чудового музиканта, батька і воїна ЗСУ ... будемо завжди пам'ятати тебе, друже.

За час свого існування, гурт відвідав такі фестивалі, як Бандерштат, Захід, Тарас Бульба, ШнуROCK, Детонація, Файне місто..Редакція порталу UA ROCK Музика-Доступна помістила команду на перше місце серед кращих поп-панк формацій України. Музиканти створили такі хіти, як "Субкультура", "Punk Girl", "Телефонуй", а також трек, присвячений боротьбі українських воїнів проти російських окупантів – "Go F*ck Yourself".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що не стало відомого актора та волонтера Михайла Кабанова. Названо причину смерті.