"Якісь дивні люди завалили погрозами організаторів концертів": Макаревич відреагував на заборону своїх концертів Киргизтані, Казахстані та Узбекистані

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Концертний тур відомого російського співака Андрія Макаревича по Казахстану, Узбекистану, Киргизстану опинився під загрозою зриву. Все через те, що артист після терористичної атаки ХАМАСУ висловив підтримку Ізраїлю.

Андрій у своїх соціальних мережах постійно висловлює слова підтримки на адресу країни, в яку переїхав з рф. До речі, путінський режим визнав Макаревича іноагентом, через те, що артист систематично висловлював підтримку Україні у війні з росією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, на фоні бекграунду Макаревича, його гурт "Машина часу" може не відіграти концерти, які були заплановані на кінець листопада та початок грудня, а шоу в Ташкенті, Алма-Аті, Астані та Бішкеку взагалі скасують.69-річний музикант вже встиг відреагувати на цю новину. Він записав короткий ролик, в якому пригадав свої виступи в країнах, які сьогодні забороняють його концерти. Макаревич зазначив, що зараз організатором погрожують невідомі люди.

Ми багато разів з "Машиною" виступали в  Казахстані, і в Узбекистані, і в Киргизстані. По-моєму, це завжди було дуже добре. У Ташкенті ми з Сашею Кутіковим написали пісню "За тих, хто в морі". Зібралися до вас в черговий раз, але тут якісь дивні люди завалили погрозами організаторів концертів. Мабуть, через те, що я підтримав Ізраїль у його війні. Підтримав країну, в якій я живу,

- каже артист.

Зауважимо, що музикант переконаний, що терористи ХАМАС взагалі ніяким чином не асоціюються у нього з арабським світом. Макаревич підсумував:

Друзі мої, ХАМАС – це не іслам. Сьогодні поруч з нашим будинком впала ракета. Майже на арабське місто Фарадіз, на мусульманське місто. Це іслам? Вирізати жінок і дітей – це іслам? Прикриватися заручниками - це теж іслам? Я досі думав, що ні. Загалом, удачі вам всім і до зустрічі на концертах, я сподіваюся. Я знаю, що у нас багато друзів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Макаревич розніс російського журналіста за безглузді запитання про агресію рф. Артист був настільки обурений, що навіть використав ненормативну лексику.