Тяжкохвора українська акторка Катерина Тишкевич уперше за довгий час розповіла про свій стан

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна акторка Катерина Тишкевич уперше за довгий час показала, який вигляд має зараз. Тяжкохвора зірка українських серіалів поділилася невтішними новинами про лікування недуги, яка мучить її вже понад 9 років. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Довгі роки Катерині Тишкевич не могли встановити діагноз, а сама вона шукала лікарів по всьому світу. Актрису мучили постійні головні болі, а у 2022 році хвороба почала прогресувати настільки сильно, що вона не могла встати з ліжка. Щоб здолати страшну недугу, знаменитість приймала близько 15-ти пігулок щодня, і лише через 9 років лікарі назвали діагноз - соматоформний головний біль, викликаний функціональною поломкою мозку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У травні цього року, після тривалого лікування в Україні, актриса полетіла на Балі, відновлювати здоров'я. Але, в соцмережах вона все ще з'являється вкрай рідко. І все ж днями Катерина Тишкевич вийшла на зв'язок з підписниками та розповіла, як проходить її лікування. За словами знаменитості, вона знову повернулася до медикаментозного лікування, але великого прогресу поки не спостерігається.

Я жива, але все ще не дуже здорова. Повернулася до медикаментозної терапії та психотерапії. Шукаємо схему працюючих препаратів. Поки що, крім побічних дій, успіху не маємо. Віримо в краще,

- поділилася Катерина Тишкевич.

Тяжкохвора українська акторка Катерина Тишкевич уперше за довгий час розповіла про свій стан - фото №1
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірці "Ходячих мерців"діагностували останню стадію раку. Попри серйозне захворювання, лікарі подарували сім'ї Еріка Дженсена надію, що після курсу хіміотерапії та кількох операцій, він зможе повернутися до колишнього життя.