Зірці "Ходячих мерців" діагностували останню стадію раку: як йому допомогти

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний американський актор Ерік Дженсен серйозно хворий. Зірці "Ходячих мерців" і "Карткового будиночка" діагностували останню стадію раку. Як протікає хвороба знаменитості та які шанси на лікування - більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Лише нещодавно, у 2022 році Ерік Дженсен ледь не помер через аневризму головного мозку. І хоча найчастіше цей діагноз призводить до летального результату, актор не просто вижив, а й незабаром повернувся до зйомок нових проєктів. Цього разу він теж не планує опускати руки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зірці "Ходячих мерців" діагностували останню стадію раку: як йому допомогти - фото №1
Фото: instagram.com/ejensen123

Виявилося, що в Еріка Дженсена діагностували четверту стадію раку товстої кишки. За словами дружини актора, яка відкрила збір коштів на його лікування, хвороба дала метастази в печінку, що тільки погіршило його стан. І все ж лікарі подарували сім'ї Дженсена надію, що після курсу хіміотерапії та кількох операцій, він зможе повернутися до колишнього життя. Наразі сім'ї зірки "Ходячих мерців" потрібна фінансова допомога в 300 тисяч доларів, щоб побороти рак 4-ї стадії.

Рак дав метастази в печінку, але Ерік молодий і витривалий (чого тільки варті зйомки фільму під час хіміотерапії та повний робочий день з обов'язками сценариста і режисера). Лікарі мають на меті зменшити кількість пухлин, а за дві операції вже повністю їх позбутися. Він неймовірно мужній і стійкий. Ерік - боєць. Ми віримо, що він впорається і продовжить творити, допомагаючи суспільству ще багато років,

- сказано в заяві.

Зірці "Ходячих мерців" діагностували останню стадію раку: як йому допомогти - фото №2
Фото: instagram.com/ejensen123
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Світлана Тараборова поскаржилася на здоров'я після народження дитини. Зірку чекає кілька операцій , адже її третя вагітність виявилася для неї найважчою.