Алан Бадоєв чесно відповів, чому він зараз не на фронті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український режисер та продюсер Алан Бадоєв здивував шанувальників заявою про війну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, популярний кліпмейкер зізнався, чому сам не воює. Про це він розповів в ефірі YouTube проєкту Олексія Суханова. 42-річний Бадоєв говорить, що поки не готовий в прямому сенсі слова воювати, використовуючи зброю та інші бойові атрибути. За це він себе інколи картає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Алана заспокоює те, що він може допомагати суспільству в інший спосіб, адже є доволі популярною і впливовою людиною. Окрім того, продюсер зазначає, що допомагатиме так, як може, бо у противному випадку не зможе до себе нормально ставитися.

Чому я не на фронті? - я запитую себе завжди. "Чому я не взяв автомат? Бо багато моїх друзів взяли..." Одна з моїх частин запитує: "Страшно?". "Страшно". "А що саме страшно?" "Багато чого страшно". А інша частина каже робити щось таке, щоб я собі це пробачив. Роби. Бо якщо я не буду цього робити, то я не зможу до себе нормально ставитися. Загалом наодинці я можу озвучити собі некомфортні питання, бо я з ними працюю",

- сказав він.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Алан Бадоєв показав, на кого схожа його дочка від Жанни Бадоєвої. Зауважимо, що Лолі Бадоєвій уже 18.