Селена Гомес "покинула чат": зірка пішла з Instagram через насильство у світі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита 31-річна виконавиця Селена Гомес ошелешила своїх фанатів резонансною заявою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, останнім часом селебритіс спантеличена жахливими заголовками в інформаційному просторі. Жінці несила терпіти насильство та терор. Відтак, Селена вирішила взяти паузу та піти  із соцмереж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, артистка 30 жовтня у себе в Instagram Stories розповсюдила пост, в якому заявила, що на деякий час покидає соцмережі.Найімовірніше. Зірку нажахали новини про конфронтацію ХАМАСУ та Ізраїля, через що загинуло вже понад 3 тисячі дітей.

Я роблю перерву в соціальних мережах, тому що моє серце розривається, коли бачу весь жах, ненависть, насильство та терор, які відбуваються у світі. Людей, яких катують і вбивають, або будь-який акт ненависті до якоїсь окремої групи — це жахливо. Ми повинні захистити ВСІХ людей, особливо дітей, і назавжди припинити насильство. Вибачте, якщо моїх слів ніколи не вистачить на всіх або хештега. Я просто не можу терпіти, коли невинні люди отримують травми. Ось від чого мене нудить. Я хотіла би змінити світ. Але допису не допоможе. Наявність сестри щодня викликала у мене трагедію. Я зроблю все заради дітей і невинних життів,

— підсумувала Гомес.

Взяла паузу: Селена Гомес залишила Instagram через насильство у світі (ФОТО) - фото №1
Взяла паузу: Селена Гомес залишила Instagram через насильство у світі (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Селена Гомес блиснула стрункою фігурою.  Співачка та акторка з’явилася на червоній доріжці у двох гламурних сукнях.