Після чуток про розлучення Катерина Кухар заговорила про серйозні зміни в особистому житті (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Народні артисти України Катерина Кухар та Олександр Стоянов, судячи з усього, переживають непростий період у стосунках. Принаймні про це прима-балерина і прем'єр Національного Академічного театру Опери та Балету всіляко натякають у своїх соцмережах. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Останнім часом подружня пара не ділиться спільними знімками в соцмережах, хоча раніше для них це було нормою. У зв'язку з цим фанати Катерини Кухар та Олександра Стоянова запідозрили, що артисти на межі розлучення. Ба більше, балерина відписалася від свого чоловіка в Instagram. Втім, чоловік теж більше не підписаний на мікроблог дружини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво й те, що на тлі чуток про розлучення, Катерина Кухар заінтригувала підписників неоднозначною публікацією в соцмережах. Прима-балерина не стала відповідати на запитання про її сімейний статус, а натомість поділилася новим іміджем, на який її надихнули зміни в житті.

Коли в особистому житті жінки відбуваються зміни, вона йде до перукаря,

- підписала публікацію прима-балерина.

Після чуток про розлучення Катерина Кухар заговорила про серйозні зміни в особистому житті (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після скандалу з ексглавою Мінкульту Олександром Ткаченко, його місце запропонували зайняти Катерині Кухар. Однак прима-балерина відмовилася від високої посади та пояснила своє рішення.