"Мабуть, я піду в запій": Дмитро Дікусар поділився планами на життя після перемоги України у війні

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Знаменитий український хореограф Дмитро Дікусар за весь час повномасштабної війни практично не виходив на зв'язок. Однак отримавши першу відпустку, він відверто розповів про службу і навіть поділився своїми планами на повоєнний час. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Практично все своє життя Дмитро Дікусар присвятив хореографії, проте зараз його сфера діяльності кардинально змінилася. В інтерв'ю УНІАН танцюрист зізнався, що поки що не готовий повернутися до попереднього життя, адже зараз його цікавить лише перемога України над ворогом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Після закінчення війни він готовий далі працювати для відновлення країни. А ось про повернення в танцювальну сферу він поки не думає.

Я танцюю, коли душа танцює. А зараз моя душа засмучена. Тому не можу поки що відповісти на це запитання. Навіть коли війна закінчиться, я не думаю, що ми скоро її забудемо.
Я не планую їхати за кордон. Зараз я заряджений по-іншому. Заради України та людей я життя готовий віддати. Та й куди їхати? Ми маємо будувати країну, і я зараз не про будинки,

- наголосив Дмитро Дікусар.

"Мабуть, я піду в запій": Дмитро Дікусар поділився планами на життя після перемоги України у війні - фото №1
Фотто: instagram.com/dikusar_dmitriy

В інтерв'ю захисник також уявив, що робитиме після завершення війни. За його словами, це не настане так скоро, як хотілося б усім українцям, однак коли Україна переможе росію, він планує зібратися в колі друзів і близьких, щоб розслабитися і відпочити.

Я мрію зібрати всіх людей, яких я люблю, закотити вечірку, де ми питимемо, гулятимемо, радітимемо життю і згадуватимемо кожного поіменно, хто загинув, не дочекавшись нашої перемоги. Я вважаю, що ми повинні пам'ятати їх все життя. Вони віддали найдорожче, що у них було. Мабуть, я піду в запій, а потім буду подорожувати,

- поділився захисник України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Дікусар розповів, як ставиться до цивільних, які влаштовують свята під час війни. Крім того хореограф розсекретив,  чи планує повернення на паркет.