Маша Єфросиніна заговорила про кризу у стосунках із чоловіком: "Ми розлучаємося"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська телеведуча Маша Єфросиніна не приховує, що повномасштабна війна сильно вплинула на її стосунки з чоловіком. Спочатку знаменитість ображалася на чоловіка , коли той вирішив піти на фронт, а зараз зізналася, що на тлі непорозумінь вони навіть обговорювали розлучення. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Під час запису інтерв'ю з блогером Оленою Мандзюк ведуча поділилася деякими подробицями особистого життя. Маша Єфросиніна зізналася, що коли Тимур приїжджає додому, вони починають сильно сваритися. Інфлюенсер запевняє - війна до такої міри змінила чоловіка, що часто вони не можуть знайти спільну мову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж Маша підкреслила, що дуже боїться втратити чоловіка. Пара разом уже 20 років, а за цей час вони пережили чимало важких періодів. Та все ж навіть після тривалого розставання вони відновили сімейні стосунки. А маючи такий досвід, зараз їм легше переживати труднощі.

Нам дуже з Тимуром важко. Ми розходимося щоразу, як він приходить у відпустку. У перші три дні ми розлучаємося, тому що приходить зовсім інша людина. Але ми 20 разом років, і в нас була криза, коли ми розлучалися на 11-му році шлюбу. Нас зараз це рятує, що ми вже розлучалися раніше,

- розповіла Маша Єфросиніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як сестра Маші Єфросиніної відреагувала на вирок росії для своєї родички. Колишня невістка Віктора Ющенка Єлизавета Ющенко дещо збентежила своєю реакцією.