Донька путіністки Єгорової розповіла, чи підтримує зв'язок з матір'ю, попри розбіжності у поглядах (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Донька знаменитої української телеведучої Сніжани Єгорової, яка вже понад 10 років підтримує вбивства українського народу та окупаційну політику путінського режиму відверто розповіла, чи спілкується з опальною мамою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як говорить Стася Ровінська, вона вже не тримає злості на свою маму через її державну позицію. Стася раз і назавжди викреслила Єгорову зі свого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це вона розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну. Зокрема, Ровінська зізналася :

У мене вже немає образи. Я просто не хочу спілкуватися і мати жодних справ. Просто не хочу. У мене немає образ, але навіщо мені себе переламувати, щоб шукати якісь шляхи, шукати щось хороше, "тому що це мама". Я не хочу цього робити. Ця людина не заслуговує на увагу. Я її повністю викреслила. Вона в Туреччині з дітьми перебуває. Інколи я навіть натрапляю на її Telegram-канали, де вона якусь таку єрєсь пише. Але це дає мені навіть більше розуміння про цю людину, що там трішки ку-ку, бо там Сталін – герой, путін – герой. Інколи таке навіть смішно подивитися. Мені шкода, що у мене немає нормальних стосунків, як із нормальною людиною. Так, звісно, мені б хотілося, як дитині моїй внутрішній, але у мене зараз настільки фокус на моїх власних дітях. У мене вже немає часу рефлексувати, наскільки я бідна-нещасна була в дитинстві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як донька зрадниці Сніжани Єгорової зустрілася з молодшою сестрою.  Як виявилося, сестри всі 6 років розлуки жили далеко одна від одної. Стася мешкала в Україні, а от Саша - у США.