Напередодні пологів Саша Бо розсекретила, яке ім'я для доньки обрав її чоловік

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська блогерка-мільйонниця Саша Бо зовсім скоро стане мамою ! Для дівчини це будуть уже треті пологи, проте малятко стане першою спільною дитиною для неї з чоловіком. Виявилося, Саша і Платон уже давно обрали ім'я для доньки, а останнє слово було саме за чоловіком.

У своєму блозі Саша Бо зізналася, що вони з Платоном швидко знайшли варіант, який сподобався обом. Інфлюенсерша та її чоловік не вибирали з безлічі імен, адже на вибір було всього два. І все ж майбутній тато прийняв остаточне рішення, а Саша не стала з ним сперечатися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, виявилося, що спільну доньку Саша Бо і Платон Тарнавський назвуть Вірою. Блогерка зізналася , що схвильована перед пологами, проте з нетерпінням чекає на зустріч із малятком.

Ім'я для доньки ми обрали давно. У кожного з нас був свій єдиний варіант імені, вони були абсолютно різними. Останнє слово було за Платоном, цього разу. Я довго не вагалася, бо ім'я чудове і дуже символічне,

- підкреслила Саша Бо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що  Саша Бо пережила викидень.  Блогерка довго не розповідала про цю драму свого життя.