Тяжкохворий Брюс Вілліс вже не впізнає свою ексдружину Демі Мур — ЗМІ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Стан хворого на деменцію Брюса Вілліса стрімко погіршується. Принаймні, такою інформацією діляться ЗМІ. Нещодавно його друг повідомляв, ніби "Міцний горішок" уже насилу розмовляє , а тепер з'явилася інформація, що актор не впізнав свою колишню дружину Демі Мур. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Видання Closer з посиланням на інсайдера з близького оточення знаменитостей повідомило , що Брюс Вілліс не впізнає свою колишню дружину Демі Мур, з якою прожив у шлюбі 13 років. Хоча навіть після розлучення пара зберігала дружні стосунки, а сама актриса часто відвідує його.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак днями зірка бойовиків не відразу впізнав свою дружину. На щастя, лобно-скронева деменція прогресувала не настільки сильно, щоб він зовсім не пам'ятав своїх близьких. Наприклад, у його дружини Емми Гемінг і дітей немає таких проблем у комунікації з Віллісом.

Демі підтримує зв'язок із дітьми та дружиною Брюса, Еммою Гемінг. Вона навіть не підозрювала, що хвороба настільки вплинула на нього. Демі сказала, що він дійсно її не впізнав,

- повідомляє джерело.

Тяжкохворий Брюс Вілліс уже не впізнає свою екс-дружину Демі Мур - ЗМІ - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що донька тяжкохворого Брюса Вілліса  вперше стала мамою . Румер Вілліс народила доньку.

Фото: Getty Images