Соліст Måneskin закрутив роман із відомою співачкою - ЗМІ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після розставання з дівчиною, соліст рок-групи Måneskin Даміано Давид недовго залишався самотнім. Судячи з усього, в артиста почалися нові стосунки, а його обраницею стала не менш популярна співачка. Хто вона - розповідаємо на HOCHU.ua!

У червні цього року стало відомо, що Даміано Давид розлучився з фотомоделлю Джорджією Солері після 6 років стосунків. Тоді ж співак потрапив у неприємну ситуацію, адже ще до офіційної новини про розрив, його спіймали за поцілунками з іншою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але, судячи з усього, у житті фронтмена Måneskin з'явилася нова обраниця. Як повідомляє Just Jared, італійський музикант закрутив роман з американською співачкою та зіркою Disney Channel Дав Камерон, яка старша за нього на три роки. Дівчина відома завдяки ролям у підлітковому серіалі "Лів і Медді", а також фільмах "Спадкоємці".

Соліст Måneskin закрутив роман із відомою співачкою - ЗМІ - фото №1
Фото: Getty Images

За розповідями інсайдерів, перші припущення про стосунки знаменитостей з'явилися ще у вересні, коли дівчину помітили на виступі рок-гурту в Нью-Йорку. Ба більше, через деякий час їх нібито застали за пристрасним поцілунком на закритій вечірці, а зовсім нещодавно Дав Камерон відвідала концерт Måneskin у Берліні, після якого поїхала разом із солістом у невідомому напрямку. Втім, самі знаменитості такі чутки поки що не підтверджують.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Måneskin феєрично завершив турне в костюмах українського бренду FROLOV. Для появи перед фанами музиканти обрали червоно-чорне вбрання.

Фото: Getty Images