Просто дістало! Барбра Стрейзанд поскаржилася гендиректору Apple на голосову помічницю Siri, проблему тут же вирішили

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома американська виконавиця Барбра Стрейзанд відзначилася доволі курйозною заявою. Знаменитість дорікнула керівництву всесвітньо відомої компанії Аpple у недопрацюванні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Барбра залишилася невдоволена через те, що голосовий помічник Siri від Apple iPhone не вміє коректно вимовляти її прізвище. Про свої скарги селебритіс повідомила в інтерв'ю BBC .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

81-річна Стрейзанд говорить, що їй не сила стало терпіти, що Siri з огріхами вимовляє її прізвище. Відтак, співачка не знайшла нічого кращого, як напряму звернутися до директора мегапопулярної компанії Тіма Кука зі скаргою. Зірка зателефонувала очільнику Аpple та переконливо попросила його виправити неточності у роботі голосового помічника. Жінка наголосила, що Стрейзанд вимовляється без літери "з".

Окрім того, вона дала розгорнуте пояснення походження свого прізвища. За її словами, воно складається з двох частин – strei і sand, де друга частина означає пісок. Як повідомила Барбра, Кук був дуже привітним і через деякий час питання було вичерпане і помилку виправили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як путіністка Оксана Байрак з новим прізвищем обнулила свою кар'єру в росії. Відома режисерка зрадила свою Батьківщину.

Головне фото: EPA