Без спіднього та в ефектному комбінезоні: Злата Огнєвіч у цікавий спосіб анонсувала вихід нової композиції (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська виконавиця Злата Огнєвіч доволі рідко тішить своїх фоловерів пікантним контентом. Однак нещодавно, вона вразила користувачів коротким та звабливим відеороликом.

На своїй офіційній сторінці в Instagram , Злата розповсюдила відео, на якому можна побачити її, доволі відверті танці. При цьому, на Златі був одягнений спокусливий комбінезон, а під ним не було спідньої білизни. Вдало підібраний образ підкреслив форми Огнєвіч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, на відео бачимо, як Злата танцює на столі перед якимось чоловіком, який сидить спиною до об'єктиву камери.  Цим відео  артистка зробила своєрідний анонс  свіжої композиції "Віддаю", прем'єра якої відбудеться 17 листопада.

"Віддаю". 17.11. Це пісня - зізнання, а танець - відвертий прояв почуттів. Кохання, час та досвід змінюють мене. Зі мною змінюється і творчість. Зараз я така... Сильна, відверта та натхненна",

- підписала відео Огнєвіч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Злата Огнєвіч натякнула, що її серце більше не вільне. Зауважимо, що 37-річна виконавиця не надто афішує своє особисте життя.