"Ми ж разом його будували": колишня Остапчука пояснила чому вона претендує на частку спільного будинку

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишня обраниця популярного українського ведучого та шоумена  Володимира Остапчука, нотаріусиня Христина Горняк розповіла, чому їй не соромно вимагати свою частку від спільного будинку, в якому вона проживала з Володимиром ще перебуваючи в шлюбі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, фоловери захейтили Христину за її принципову позицію. Багато користувачів написало що маєток під Києвом повинен належати Остапчуку та його дітям від першого шлюбу. Юзери переконані, що Горняк не мала права висловлювати Володимиру претензії після розриву стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Юристка пояснила свою чітку позицію щодо цього питання. Зокрема, жінка заявила, що оселю вони облаштовували з Володимиром будучи в шлюбі. Також Христина зауважила, що вона в принципі не проти того, щоб діти Остапчука користувалися своїм законним правом на володіння маєтком, однак і вона теж заслуговує на свою частку.

Якщо ви про мій спільний будинок з колишнім чоловіком, то ні, чому має бути соромно? Ми ж разом його будували. А його дітки від минулого шлюбу можуть претендувати тільки на його 1/2 частину, нічого проти не маю!

– відповіла Христина в Instagram Stories.

"Ми ж разом його будували": колишня Остапчука пояснила чому вона претендує на частку спільного будинку - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Остапчук вразив дорогим подарунком своїй дружині Катерині Полтавській. Він обійшовся Володимиру в майже 2 тисячі доларів.