"Навіть батьки": alyona alyona розповіла, як найрідніші знущалися з неї через зайві кілограми

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська 32-річна реперка alyona alyona шокувала своїм відвертим зверненням до фоловерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, вона пригадала, як на неї виливали добрячу порцію хейту ще у шкільні роки через зайву вагу. На своїй офіційній сторінці в Instagram зірка зауважила, що до шостого класу було все чудово і ніхто не проявляв до неї неповаги через зайві кілограми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, потім Альона перевелася до гімназії, і саме там розпочався новий складний етап в її житті. Зокрема, реп - виконавиця пригадала, що велику роль у її тодішньому образі відіграв одяг, який надавав її набагато дорослішого вигляду.

А потім гімназія... Вона була маленька, десь до 200 учнів. І я єдина там була така добре смачна. А ще одяг: як не крути, але він мені додавав років 10. В 11 на 20. Як вчителька. Дякую бабусі, що трохи з гуманітарки передавала чогось сучасного й відповідних розмірів. За це старшокласники трохи мене стібали. Був такий хлопець Лев, який міг навіть ногою вдарити по жопі, бо в нас однакові портфелі. А після уроків приставав, бо я мала вже другий розмір грудей у тому віці,

- почала розповідь Альона.

32-річна селебритіс зазначила що вона пішла рід у свого тата. Саме по батьковій лінії в сім'ї Альони родичі були дещо в тілі. Окрім того, зірка відверто зізналася що найулюбленішим її заняттям було читання казки в бібліотеці та при цьому поїдання улюблених смаколиків. Співачка каже, що в ті моменти до неї прийшов осуд. Вона зізналася, що навіть її  батьки займалися булінгом по відношенню до неї.

В школі – від старшаків. В суспільстві – всі ходили і щось капали моїм батькам на спільних застіллях, що я багато їм. В сім'ї – мама просто дивилася таким поглядом, мовчки, але очі все говорили: "Ну може не їж ти вже, га?". А тато запитував, чи пролажу я ще у двері й чи налазить на мене ще одяг,

- пригадала неприємні моменти з дитинства співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те як Альона Альона повідомила, чому вирішила взяти творчу паузу. Співачка заявила що нині проходить етап змін у своєму житті.