Без манер та особливого інтелекту: меру Коломиї не сподобалося, якою показали героїню з його міста в новому серіалі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Очільник українського міста Коломия Богдан Станіславський залишився максимально невдоволеним тим, шо команда телеканалу "ТЕТ", на його думку, у своєму новому серіалі принизила мешканців міста. Подробиці - в нашому матеріалі.

Мова йде про серіал "Встигнути до 30" та головну героїню Любу - уродженку Коломиї. Станіславському не сподобалося, що кіношники показали Любу аж занадто приземленою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сюжетом вона розмовляє суржиком, а її інтелектуальні здібності залишають бажати кращого. Відтак, мер міста не витримав і публічно попросив, щоб команда, яка працює над стрічкою вибачилася за приниження жителів Коломиї.

Без манер та особливого інтелекту: меру Коломиї не сподобалося, якою показали героїню з його міста в новому серіалі - фото №1

Любу ж грає відома українська акторка Анастасія Остреїнова. Люба з Коломиї – викликала бурхливі обговорення серед українців. За повідомленням  Детектор медіа , цю героїню показують максимально стереотипною, попри те, що Коломия – місто з якого вона родом, аж ніяк не є приводом для подібного зображення її такою. Там проживає 63 тисячі чоловік, а саме місто  є адміністративним центром Коломийського району.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про  останні подробиці про комедійний ситком "Встигнути до 30" перед його прем’єрою. Зауважимо, у новій стрічці одна з головних ролей дісталася відомій акторці Анні Кошмал.