"Там такі ж, як і у нас": Панін оскандалився резонансною заявою про схожість українців і росіян

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий російський актор Олексій Панін, який неодноразово засуджував дії путінського окупаційного режиму на території України, ошелешив фоловерів черговою скандальною заявою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що за останній рік Панін доволі часто говорить про важливість підтримки України у війні з рф. Олексій, як і переважна більшість адекватних та прогресивних людей, називає життя в росії болотом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, нещодавно він заявив що і в Україні не набагато краще жити. У своєму  інтерв'ю для ютуб-каналу "Імміграція в США" актор просунув російський наратив про "єдиний руський народ". Панін зауважив, що у нього немає бажання жити ані в рф, ані в Україні, так як на його думку ці країни, в певній мірі, однакові.

Я в росії жити не хочу ні з путіним, ні без путіна. Тому що я не вірю в те, що російський мозок, російської людини, якось так при моєму житті зміниться, що раптом я прокинуся в країні, в якій мені приємно знаходиться. Я впевнений, що і в Америці є люди, які будуть мені неприємні. Але процентне співвідношення Різне. У россії мені найменше приємно. Та й в Україні я жити б не став... У чомусь ми один народ, в чомусь не один. Я об'їздив всю Україну вздовж і впоперек. Там такі ж, як і у нас. Вибачте, але в місті Конотопі ти побачиш такі ж [фекалії - неценз.], які ти побачиш в будь-якому російському місті.

- підсумував Панін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Олексію Паніну загрожує депортація в росію за спроби вломитися у квартири естонців у неадекватному стані. Зазначається, що співробітники естонської поліції затримали Паніна і відвезли у відділок, після чого направили у витверезник.