Головний меседж - мир: українська красуня Ангеліна Усанова з'явилася на закритому інтерв'ю Міс Всесвіт 2023 у символічному образі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

15 листопада у Сальвадорі відбулося таємне інтервʼю представниць усіх країн конкурсу "Міс Всесвіт 2023" з членами журі. Зокрема, за результатами цієї бесіди також буде визначено 20-ку півфіналісток змагання.

Безумовно, імідж, підібраний на цей день, повинен бути максимально особливим та виразним. Він також має нести свій глибокий сенс з приводу будь-чого, що захоче делегатка. Відтак, представниця України Ангеліна Усанова здивувала громадськість максимально унікальним вбранням, у якому приховала безліч символів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, українка вдягнула світлий брючний костюм. При цьому, комір жакета було прикрашено білосніжною голубкою – символом миру та спокою, які дуже необхідні нашому народові.

Главный месседж-мир: украинская красавица Ангелина Усанова появилась на закрытом интервью Мисс Вселенная 2023 в символическом образе (ФОТО) - фото №1

Як повідомили учасники з команди української красуні Ангеліни Усанової образ, в якому вона дала інтерв'ю, повною мірою розкриває індивідуальність та розповідає про українську культуру. Також на спині її костюма була зображена карта України з усіма областями та Кримом включно. Було презентовано, що її нібито тримають великі руки на фоні мирного неба, а також навколо літають голуби, які, як відомо, символізують мир.

Главный месседж-мир: украинская красавица Ангелина Усанова появилась на закрытом интервью Мисс Вселенная 2023 в символическом образе (ФОТО) - фото №2

Інтервʼю триває 5 хвилин і за цей час кожна делегатка повинна максимально проявити себе та озвучити свій меседж, який вона би хотіла донести світові завдяки платформі конкурсу",

– зауважили в повідомленні української делегації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ангеліна Усанова ледь не закінчила життя самогубством. Відомо що врятувало її.