Третя дружина Володимира Остапчука пішла на "провокацію" і оцінила зовнішність його колишніх

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Молода кохана Володимира Остапчука намагається уникати запитань про його минулі стосунки. Однак нещодавно вона все ж обговорила з підписниками колишніх дружин шоумена. Як Катерина Полтавська оцінила їхню зовнішність - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Не секрет, що для Катерини стосунки з Остапчуком перші. А ось що стосується ведучого, то його романтичне минуле досить бурхливе - за його спиною два шлюби та, за чутками, в житті Володимира було місце і коханкам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Імена колишніх дружин Володимира Остапчука відомі широкому загалу, а нещодавно нову дружину Остапчука попросили дати свою оцінку стосовно Христини Горняк та Олени Войченко. І хоча Полтавська неохоче відповіла на запитання підписників, вона все ж розповіла, чи подобається їй зовнішність колишніх шоуменів.

Я ніколи не відповідала на запитання, що стосуються минулого Вови, бо 99% з них - провокаційні та несуть негативний характер. Але на це відповім, хоч і не розумію людину, яка його поставила.
Так, красиві. У Вови хороший смак на зовнішність,

- зазначила Катерина Полтавська.

Третя дружина Володимира Остапчука пішла на "провокацію" і оцінила зовнішність його колишніх - фото №1
Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як Володимир Остапчук відреагував на подарунок від своєї молодої дружини Катерини Полтавської. 23-річна блогерка  подарувала коханому iPhone .