Син Влада Ями вже підкорює Голлівуд: 7-річний Леон дебютував у кіно

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальний український хореограф Влад Яма, судячи з усього, найближчим часом не планує повертатися в Україну. Адже сам він, живучи в Маямі, почав діджеїти, а його син - нещодавно дебютував у кіно. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Семирічний син танцюриста отримав роль в американському фільмі. Про це розповіла дружина Влада Ями, Лілія, на своїй сторінці в Instagram, поділившись кадрами з допрем'єрного показу, який відбувся в Голлівуді. І хоча сам хореограф теж був присутній на заході, публічно розповідати про досягнення сина він не став, ймовірно, боячись знову нарватися на хейт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Син Влада Ями вже підкорює Голлівуд: 7-річний Леон дебютував у кіно - фото №1
Фото: instagram.com/liliya_yama/

Відомо, що картина отримала назву Sweet struggle ("Солодка боротьба"). Режисером короткометражного фільму є колега Влада Ями, українська хореографиня Адріана Костецька. Сімейна короткометражка заснована на реальних подіях і розповідає про хлопчика, який страждає на діабет 1 типу. Яку саме роль у фільмі зіграв 7-річний Леон Яма поки що невідомо, проте на обкладинці до фільму хлопчик стоїть у перших рядах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно український військовослужбовець Богдан "Тавр" Кротевич зізнався, кому із зірок залюбки б "набив обличчя" . Спойлер: серед них опинився і Влад Яма, який ганебно втік до США.