Alyona alyona показала свого нового бойфренда і вперше розповіла про нього (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська реперка alyona alyona розсекретила ім'я свого нового обранця. Після стосунків із музикантом Yoxden вона намагається не афішувати особисте життя, однак і тримати його в суворому секреті теж не намагається. То хто ж її новий коханий - подробиці на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Маші Єфросиніній alyona alyona розповіла, що познайомилася зі своїм бойфрендом у Мережі. Виявилося, що вони працюють в одній сфері, адже Володимир музикант і пише клубну музику. І хоча поєднувати свою творчість пара не планує, чоловік допомагав артистці з написанням пісні "Викину 2".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Альони, вона не намагалася приховати ці стосунки, але водночас і не робила з цього інфопривід. Таке рішення вона прийняла після невдалого досвіду публічних стосунків із тік-токером Денисом, більш відомим під псевдонімом YOXDEN. А нинішній обранець лише підтримав її рішення.

Я його не ховаю. Просто я не хочу про це (стосунки - прим. ред.) вести регулярний контент, пости якісь робити і робити сімейний блог, як у мене була спроба перед цим. Тому що це вплинуло на стосунки. Я отримала досвід публічних стосунків, це завжди морально тисне на тебе. Я вирішила, що про наступні стосунки я не хочу розповідати,

- розповіла alyona alyona.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше alyona alyona розповіла, як люди знущалися з неї через зайві кілограми. Виявилося, що навіть батьки висміювали її фігуру.