Вельбой більше не приховує своє кохання: як виглядає дівчина популярного співака (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Знаменитий український артист Антон Вельбой вперше показав, як виглядає його дівчина. З початку серпня співак приховував свою обраницю, але нещодавно він вирішив бути більш відвертим зі своєю аудиторією. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Так, на своїй сторінці в Instagram Антон, який після скандалу з продюсерами почав виступати під сценічним псевдонімом Velboi , поділився спільними кадрами з коханою у своєму Instagram. На знімках артист зображений зі своєю дівчиною, стилісткою Яною Савченко. Пара показала, як побувала в мальовничій сільській місцевості, а також поділилася більш особистим фото, де вони разом лежать у ліжку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли саме почалися стосунки Антона та Яни невідомо. Утім, у серпні цього року співак зізнався, що більше не самотній . Тоді Вельбой опублікував у соцмережах селфі з дівчиною, але її обличчя показувати не став.

Вельбой більше не приховує своє кохання: як виглядає дівчина популярного співака (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/a.wellboy
Вельбой більше не приховує своє кохання: як виглядає дівчина популярного співака (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/a.wellboy
Вельбой більше не приховує своє кохання: як виглядає дівчина популярного співака (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram.com/a.wellboy
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Papa music висміяв Антона Вельбоя в новому кліпі. Незважаючи на те що артист більше не співпрацює з ними, лейбл продовжує випускати раніше записані пісні Wellboy. Ба більше, його екскоманда навіть знімає кліпи, замінюючи обличчя артиста діпфейком.