Надя Дорофєєва та Міша Кацурін покинули Київ заради романтичного відпочинку

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Між концертами по Україні Надя Дорофєєва вирішила влаштувати собі відпочинок далеко від сторонніх. Разом із Мішею Кацуріним співачка вирушила на відпочинок у Карпати. Як пара проводить час у засніжених горах - усіма подробицями ділимося на HOCHU.ua.

У гірській місцевості Надя і Міша зняли затишний будиночок, який їм довелося розтопити дровами. На його території є джакузі та простора тераса, де пара вже встигла провести час і насолодитися краєвидами під час чайної церемонії. А одним із найзатишніших місць є ліжко, що розташоване навпроти тієї самої тераси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін покинули Київ заради романтичного відпочинку - фото №1

Варто зазначити, що навіть під час романтичного досвіду Надя Дорофєєва не змогла забути про роботу. Артистці терміново потрібно було записати вокал для нового треку, тому зважаючи на ті умови, Міша Кацурін спорудив для неї імпровізовану міністудію звукозапису.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Міша Кацурін показав, як проводить вільний час із Надею Дорофєєвою. Чоловік влаштував для своєї знаменитої дружини своєрідне романтичне побачення, на якому вчив артистку тому, як правильно відрізняти алкогольні напої.