Боргу вистачить на все життя: Wellboy з тріском програв суд Papa Music і тепер винен їм шалену суму

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український музикант Антон Velboi, який здобув свою популярність, виступаючи під псевдонімом Wellboy, програв у суді проти популярного музичного лейбла Papa Music. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це  розповів  юрист вище вказаного лейбла Олександр Селіванов на своїй офіційній сторінці у Facebook. За його повідомленням, суд відбувся на минулому тижні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, позов Papa Music було задоволено. Як наслідок, за те, що Антон достроково розірвав контракт з лейблом, він повинен заплатити   300 тисяч доларів.

Дуже радий повідомити, що хоча ще і не кінець, але все ж таки якийсь "checkpoint" досягнуто. Минулого тижня суд першої інстанції задовольнив позов лейбла "ПАПА МЬЮЗІК" до Антона Вельбоя та зобов'язав Антона сплатити компенсацію у розмірі 300 тисяч доларів за дострокове розірвання договору,

- повідомив Селіванова.

Антон, а тобі бажаю приймати самостійні рішення. Все ще можна виправити. Ми всі люди,

- резюмував юрист.

Нагадаємо, що скандал між Вельбоєм та Papa Music розпочався весною (у квітні). Саме тоді Антон розірвав співпрацю з популярним лейблом. Основна причина такого рішення була в тому, що один із засновників Papa Music досі  співпрацює з Юрієм Бардашем, який зрадив Україну і втік до рф.

Представники Papa Music не змогли змовчати та відреагували на вчинок Антона. У лейблі заявили, що артист потрапив під вплив шахрайки, ексменеджерки Марти Останкової. Тоді говорили, що та жінка нібито ввела його в оману, з метою заробити на треках молодого співака.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Papa music висміяли Антона Wellboy у новому кліпі, замінивши його обличчя діпфейком.  Раніше в лейблі вже говорили, що мають намір випустити всі записані треки разом з артистом, адже авторське право на них належить їм.