Образили військового, який втратив на війні очі. Гурт "Антитіла" потрапив у гучний скандал: що відомо?

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український військовий Віталій Верес ошелешив мережу вчинком гурту "Антитіла",  який дуже серйозно образив його. Подробиці - в нашому матеріалі.

На своїй офіційній сторінці в Instagram захисник повідомив, що звернувся до одного із засновників колективу з проханням використати трек "Фортеця Бахмут" у  відео про найголовнішу битву свого життя. Військовий переконаний, що саме ця композиція ідеально підходить під автобіографічний ролик. Отож, співзасновник "Антитіл" Сергій Вусик у досить грубій формі відповів Віталію Вересу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що Віталій на передовій втратив зір, захищаючи свободу та незалежність України на бахмутському напрямку. Ображений захисник повідомив:

У пошуках музики ми зупинилися на композиції гурту "Антитіла" "Фортеця Бахмут". Яка, на мій особистий погляд, ідеально підходила під цю історію. Написавши Сергію Вусику, співзасновнику гурту "Антитіла", про дозвіл використовувати цей трек в нашому відео, я отримав шокуючу відповідь: З якої радості ми повинні це робити і давати дозвіл вам викладати, виставляти наші пісні?

Гурт Антитіла не забарився і офіційно відреагував на цей скандал спочатку в коментарях під постом Віталія колектив написав що сталася прикра і неприпустима помилка. Потім Сергій Вусик розповсюдив відео на якому він каже, що зовсім не хотів ображати військовослужбовця. Окрім того, чоловік каже, що намагався вийти з ним на зв'язок, проте Віталій не відповідає.

Я перепрошую за свою реакцію. Військового, який ще й отримав поранення на війні, я б не міг і подумати ображати навмисне. Бо сам співавтор пісні, написаної з власного пережитого на війні, на якій я був з першого дня добровольцем, поруч з такими ж військовими, втрачаючи друзів,

- резюмував Вусик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про  те, як лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя нарешті возз'єднався із сім'єю. Співак показав рідкісне фото з Alyosha та синами.