Популярний український репер розповів про трагічну втрату двох братів на війні

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий український репер OTOY поділився особистою втратою. Після того як під час прориву на "Азовсталь"трагічно загинув його брат, на війні він втратив ще одну близьку людину. Що про це відомо - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Виявилося, що в бою з окупантами пішов із життя ще один брат репера OTOY. Подробиць артист розголошувати не став, не уточнивши, коли це сталося і на якому напрямку. Відомо лише, що захисник служив у морській піхоті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про трагедію виконавець повідомив під час премії "Української правди", де нагороджували 100 лідерів України за версією редакції. За словами репера, про трагічну новину він дізнався від бабусі, за день до заходу. Тому виступаючи на сцені він вшанував пам'ять своїх братів, що віддали життя за незалежність України.

Учора мені зателефонувала бабуся і сказала, що старшого брата тепер теж немає. Я себе запитав, чи є вони лідерами? На мою думку, вони є лідерами своєї родини як мінімум. Як максимум - для кожного українця. І взагалі народу і нації. І для себе я зрозумів один важливий урок. Немає такої історії, що ти лідер через тиждень, лідер завтра, лідер, коли заплануєш собі. Це завтра ніколи не настане, а єдиний слід, який ти залишаєш, і єдиний життєвий шлях - це той, що позаду. Тому робимо тут і зараз,

- висловився OTOY.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше OTOY публічно поскандалив з alyona alyona. Артистка не оцінила його виступ на Євробаченні, але, його відповідь не змусила довго чекати.