ELNEO випустив дебютний альбом "Молодість" та кліп-присвяту загиблому другу із Маріуполя (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Романтичний музикант ENLEO 17 листопада випустив свій дебютний альбом! Одночасно з ним і вийшов відеокліп на головну пісню альбому під назвою “Молодість”, що і дав назву лонгплею. Робота розкриває душевний стан артиста та відповідає на питання “То що таке молодість в наш час?”. Деталі - вже у нашому матеріалі!

Кліп “Молодість” має велике значення для співака з багатьох причин, розповідають у пресслужбі артиста. Та в першу чергу - це присвята пам'яті Данила Подобайла - посмертному герою України, який був не тільки воїном, а й музикантом, поетом та оператором, а також близьким другом Нікіти з Маріуполя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Учасників кліпу об'єднують свобода душі та вогонь в очах, а ще - їх рідне місто - Маріуполь. Акторами у відео стали ті, хто пережив і відчув на собі важливість сьогодення та ціну свободи.

У зйомках кліпу взяли участь митці, волонтери та музиканти. Серед них, зокрема, Володимир Татаренко - волонтер, якого прямо з Азовсталі вивезли в російський полон і катували. Марія Дьяконова - художниця, її картина "Життя" зі зруйнованим будинком, що обріс квітами, прикрашає цю відеороботу. Федір - 16-річний волонтер, який постійно відкриває нові збори, і вже зібрав понад 200.000 грн для ЗСУ, є другом дитинства Нікіти, з яким вони бігали по гаражах і “наводили суєту на районі“.

ELNEO випустив дебютний альбом "Молодість" та кліп-присвяту загиблому другу із Маріуполя (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікавим є й те, що в кліпі присутні елементи з кожної минулої відеороботи, роблячи це своєрідною “новою точкою”. Про провідну ідею кліпу і самого треку Нікіта Леонтьєв (справжнє ім'я артиста - ред.) висловився так:

Нам було надзвичайно важливо, аби в цій роботі з'явилися маріупольці. Люди з мого рідного міста. Вони знають ціну сьогоднішнього дня та ціну свободи. Кожному з них довелося покинути свій дім, їх місце сили, дорослішання та найсильніших мрій.

Спілкуючись з акторами на зйомках, найбільше нас вразили їхні погляди. В їх очах не було болю, страху або ненависті. Навпроти, вони випромінювали любов до життя, вся знімальна група заряджалася їх позитивом.

Новий альбом ENLEO складається з 9 треків. 4 пісні вже відомі: “Чорне море”, “М'ятна ніч”, “Бій подушками” та “Вальс під вибухи”, тоді як інші 5 стануть новими для слухача. Пісні артист написав  у співавторстві з Сергієм Рановим та Євгеном Тріпловим. Дебютний альбом молодого українського співака можна буде почути наживо вже 26 листопада у клубі Atlas.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що сьогодні потішив новою роботою своїх шанувальників і Макс Барських. Його англомовний трек Rich дивує та заворожує, а кліп став найскладнішим за усю творчу співпрацю Макса з режисером Аланом Бадоєвим. Оцінити їхні старання можете на нашому сайті!