"Ми захищаємо небо": український співак та військовий Андрій Яценко розповів, що робить на фронті

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Один із засновників відомого рок-гурту "Green Grey" Diezel (Андрій Яценко) зізнався, що наразі він сприяє протиповітряній, протиракетній та протидроновій обороні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що він разом з побратимами із батальйону ТрО "Мрія" стоїть на захисті незалежності та територіальної цілісності держави артист розповів у своєму черговому інтерв'ю. Співак був максимально відвертим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бесіда з Андрієм була  опублікована на сайті видання  NV . Зокрема, Яценко повідомив:

Ми захищаємо небо. Виглядає це так: певну кількість днів на тиждень ми маємо перебувати на чергуванні. Коли ж ми не на чергуванні, то працюємо за своїми професіями. Я продовжую бути музикантом. Такий графік дає можливість збирати гроші на різні соціальні потреби для України. Я продовжую нести службу в батальйоні, але завдяки тому, що на початку цього року батальйон перейшов на форму ДФТГ (добровольче формування територіальної громади), я можу поєднувати службу зі своїми власними справами,

– розповів артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які українські зірки стали добровольцями, але не пішли воювати. Ці знаменитості обрали культурний фронт.