Співала russia Goodbye та запустила туфлі в зал: Сердючка вразила концертом для єврофанів в Амстердамі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця Вєрка Сердючка 16 листопада виступила з концертом в Амстердамі, приуроченому для фанів пісенного конкурсу Євробачення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що співачка виступила на арені Ziggo Dome. Зауважимо, що це шоу проходить кожного року, а на сцені зазвичай співають артисти міжнародного масштабу. Цікаво, що цього року серед зірок Євробачення виступили: Кончіта Вурст, Käärija, Eleni Foureira, ALIKA, Джонні Логан, KEiiNO, Корнелія Якобс, Рут Джекотт, Bobbysocks, Руслана та Вєрка Сердючка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що Сердючка, як завжди влаштувала незабутнє шоу. Очікувано, вона виконала свій головний хіт "Dancing Lasha Tumbai" і в приспіві заспівала "раша гудбай". Зауважимо, що рядки з композиції Сердючка (Данилко) змінив на початку повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Співала russia Goodbye та запустила туфлі в зал: Сердючка вразила концертом для єврофанів в Амстердамі (ФОТО) - фото №1

В Європі вперше почули оновлену версію тексту, і їм насправді це прийшлося до смаку. Срібна призерка Євробачення не забувала скандувати слова "Україна - це круто, Україна переможе". А ще Вєрка так захопилася, що в певний момент не помітила, як її туфлі полетіли до зали. Це стало своєрідним повторенням епізоду з Євробачення 2023, коли одна її туфля злетіла з ноги та полетіла прямо в зал.

Співала russia Goodbye та запустила туфлі в зал: Сердючка вразила концертом для єврофанів в Амстердамі (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Вєрка Сердючка показала росіянам, що "ховає" під спідницею.  Артистка настільки емоційно висловлювалася проти влади країни окупанта, що не стрималася та обложила їх матом.