Jerry Heil висловилася про "гучні донати": чи підтримує співачка ідею, що робити добро треба тихо?

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вже майже 2 роки Україна живе у стані повномасштабної війни. Багато людей, на жаль, звикли до сирен повітряної тривоги, роботи ППО, новин із фронту та повідомлень про прильоти по цивільних об’єктах. Та з іншого боку за цей час багато з українців здобули надважливу звичку постійного донату на ЗСУ. Ми усвідомили, що сума неважлива. Головне – робити добрі справи й не зупинятися. Проте, чи варто щоразу повідомляти про свої добрі справи? Суперечки щодо цього постійно точаться у суспільстві.

Багато зірок уже висловлювались з цього приводу. А нещодавно своєю думкою поділилася і Jerry Heil. Чи мають право на існування "гучні донати" вона розповіла під час зйомок популярного шоу, яке щотижня виходить на Новому каналі, "Хто зверху?" .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка зізналася, яким чином обирає збори, на які відправляє кошти, і чи варто розповідати своїй аудиторії в соцмережах про кожну копійку:

Донатити гучно – це твоя сума, помножена на величезну кількість тих, хто задонатить, бо ти надихнула! – зізнається Jerry Heil.

– Я завжди доначу за покликом серця: чи то попросять родичі на пікап, чи треба допомогти тваринам, чи переселенцям, чи військових протезувати. Зборів така кількість, що просто обирай і донать! Це приносить не лише величезну користь, а й приємні емоції.

До слова, Jerry Heil також зізналася, що нещодавно відправився на фронт і її дядько. Звісно, каже, це не вперше, коли хтось із родичів йде служити. Однак саме з цією гілкою родини (родичі по мамі - ред.) зірка має особливі близькі стосунки.

Тому зараз усі разом збираємо їм на евакуаційну машину. Нещодавно про їхній підрозділ вийшло відео на телебаченні. Коли я побачила, то зрозуміла: це момент, коли ти усвідомлюєш, що війна підбирається близько до кожного. Тому ми повинні безперестанно донатити. Безперестанно говорити про це. І щодня прокидатися з думкою, що обираємо цю країну,

- наголошує Яна Шемаєва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джері Хейл зізналася, кого з українських артистів хоче бачити у своєму лейблі. Каже, їм вже давно потрібен хлопець!