Оля Полякова, яка зараз на відпочинку у Занзібарі, раптово поскаржилась на здоров'я: "Навіть не можу очі розплющити" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка Оля Полякова вразила своїх фоловерів ефектними знімками з відпочинку з африканського континенту  та повідомила, що почувалася зле. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, Оля розповіла що відчувала нестерпний головний біль. У співачки не було сили ворушити нею. При цьому, 44-річна знаменитість ледь розплющувала очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На своїй офіційній сторінці в Instagram-Stories зірка порівняла свій біль з мігренню. Вона заявила:

У мене розболілася голова так, що я навіть не можу очі розплющити. Я не знаю що це коїться. Якийсь біль типу мігрені, але у мене їх ніколи не буває.

Оля Полякова, яка зараз на відпочинку у Занзібарі, раптово поскаржилась на здоров'я: "Навіть не можу очі розплющити" (ФОТО) - фото №1

Варто зауважити, що артистка постійно возить із собою мініаптечку з ліками, які використовує для першої допомоги. Отож, селебритіс вколола собі відповідні знеболювальні. Оля зізнавалася, що досить довгий період у неї не минав біль, однак після додаткової дози ліків все ж їй стало краще. Зірка приустила, що її поганому самопочуттю посприяв тиск або погода.

Мені стало легше. Слава Богу були ліки. Завжди, коли їду за кордон, беру з собою ампули, які треба колоти. І це мене рятує. Не знаю, що це було. Може, тиск, а може, погода. Не знаю, але мене відпустило і це щастя,

- резюмувала співачка.

Оля Полякова, яка зараз на відпочинку у Занзібарі, раптово поскаржилась на здоров'я: "Навіть не можу очі розплющити" (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова висловилася про можливу вагітність своєї доньки. Артистка жартівливо пригрозила їй.