Аж очі засліплює: Кім Кардаш’ян похизувалась, як прикрасила свій двір до Різдва 2023 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кім Кардаш’ян, яка раніше прокаталась на сяючому автомобілі , додала сяйва й своєму будинку. Готуючись до Різдва, вона прикрасила всі дерева біля свого дорогезного особняка вогниками. Що з цього вийшло - можете поглянути у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян показала підписникам в Instagram, як прикрасила територію біля свого будинку за 60 мільйонів доларів до Різдва. Без перебільшення, це виглядає приголомшливо! Про це пише Page Six.

Так, знаменитість зняла коротке відео, коли заїжджала на територію свого особняка. Коли ворота відкрилися, підписники побачили десятки дерев, які від стовбура до крони були прикрашені білими вогниками. Вони настільки яскраві, що відбивалися на капоті автомобіля Кім. Що цікаво, фасад будинку поки що ніяк прикрашений не був.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відмітимо, що особняк Кардаш’ян виконаний в стилі мінімалізму. Як пояснювала раніше сама Кім, у світі забагато хаосу, тож вона прагне тиші та спокою, повертаючись додому. Саме тому протягом року будинок знаменитості залишається вільним від декору і все змінюється лише коли наближаються свята.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, з ким Кім Кардаш'ян відсвяткувала свій день народження. Також у цій статті ви можете поглянути на образи, в яких з’явились зіркові гості вечірки.

Фото: @kimkardashian