Зірка фільму "Диявол носить Prada" приготував борщ за рецептом біженки з України (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний голлівудський актор Стенлі Туччі поділився своїми емоціями після зустрічі з українськими біженцями. Виявилося, що в них він навчився готувати національну українську страву - борщ. А своїм новим рецептом він вирішив поділитися і з шанувальниками. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Так, 63-річна зірка фільмів "Диявол носить Prada", "Милі кістки" та "Голодні ігри", поділився на своїй сторінці в Instagram новим відео. Стенлі показав весь процес приготування борщу у своєму блозі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Туччі зазначив, що такого рецепту він навчився в українських біженців. А разом із ними він познайомився в Молдові, коли приїхав із благодійністю. До слова, з перших днів повномасштабної війни він активно підтримує українців і продовжує це робити донині.

Нещодавно я повернувся з Молдови. Я був там з управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців, щоб побачити багатьох біженців з України. Це надзвичайно надихнуло мене. Однією зі справ, яку я там виконував, було приготування їжі. Українські жінки навчили мене готувати борщ, який я обожнюю. Тому покажу вам цей рецепт на знак поваги до них,

- сказав Стенлі Туччі у відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше розкішний будинок Міранди Прістлі з "Диявол носить Prada" виставили на продаж. Уже відомо, скільки коштує елітна нерухомість!

Фото: Getty Images