Зірка "Сам удома" Калкін показався із дружиною та синами, старший з яких, як дві краплі схожий на нього (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

1 грудня Відомий американський актор, зірка новорічної комедії "Сам удома" Маколей Калкін був удостоєний зірки на Алеї слави у Лос-Анджелесі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Загальне визнання від громадськості Калкін отримав більш ніж 30 років тому. Однак, довершився цей процес лише нещодавно, з отриманням важливої нагороди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На церемонії Маколей з'явився у компанії коханої дружини Бренди Сонг. Окрім того, підтримати зіркового тата прийшли два сини: 2-річний Дакота та 11-місячний Карсон. Неозброєним оком помітно, що старший син, мов дві краплі води, схожий на Маколея.

Зірка "Сам удома" Калкін показався із дружиною та синами, старший з яких, як дві краплі схожий на нього (ФОТО) - фото №1

Зауважимо, що також на церемонії була і кіномама Маколея Калкіна, Кетрін О'Хара. Вона чуттєво привітала 43-річного артиста:

Дякую, що запросив мене сьогодні! Вітаю тебе, Маколей! Твоя мати, яка декілька разів забувала тебе вдома,

- сказала О'Хара.

Зірка "Сам удома" Калкін показався із дружиною та синами, старший з яких, як дві краплі схожий на нього (ФОТО) - фото №2

Коли Маколей виступав з промовою до присутніх зірок та рідних, він чуттєво звернувся до коханої дружини Бренди. Артист сказав:

Хочу подякувати Бренді. Ти – абсолютно все для мене, а після народження наших двох синів, стала однією з трьох людей, яких я люблю.

Зірка "Сам удома" Калкін показався із дружиною та синами, старший з яких, як дві краплі схожий на нього (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало з Маколеєм Калкіним та чому зірка "Сам удома" загубився в світовому кіно.  43-річний артист у дитячі роки здобув шалену популярність, знявся у кількох відомих фільмах, таких як: "Зрозуміє лише самотній", "Моя дочка", "Багатенький Річі".