Alyosha прокоментувала плітки про своє розлучення з Тарасом Тополею

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита 37-річна українська виконавиця Олена Тополя, яка раніше виступала під ім'ям Альоша вперше дала коментар щодо чуток про те, що вона розлучається зі своїм чоловіком, фортменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею. Подробиці - в нашому матеріалі.

Знаменитість повідомила, що вона не чула жодних новин з приводу розриву стосунків з Тарасом. Однак, жінка говорить, що такі розмови для неї є максимально неприємними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Alyosha прокоментувала плітки про своє розлучення з Тарасом Тополею - фото №1

Про це Олена розповіла в   інтерв’ю  для OBOZ.UA. Зокрема, в мережі говорять, що стосунки між парою вже були на надриві під час  широкомасштабного вторгнення росії. Нібито через це зірка і виїхала з України в США.

Alyosha прокоментувала плітки про своє розлучення з Тарасом Тополею - фото №2

Я не бачила новин про те, що ми нібито ледве не розлучилися з чоловіком через відстань. Не знаю, хто це писав. Нехай таким людям все повернеться - кожному по їхніх справах,

- емоційно висловилася дружина Тополі.

Alyosha прокоментувала плітки про своє розлучення з Тарасом Тополею - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Тополя нарешті возз'єднався із сім'єю і показав рідкісне фото з Alyosha та синами. У недавньому інтерв'ю Славі Дьоміну Тарас Тополя говорив, що до початку навчального процесу його дружина з двома синами та донькою повернеться до Києва.