"Вчіть історію": Андрій Хливнюк приголомшив зверненням до артистів, які "поза політикою" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фронтмен знаменитого українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк звернувся до своїх колег-артистів, які не знаходять у собі сили піти на передову зі зброєю в руках через свою творчу натуру. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Хливнюк із самого початку широкомасштабної війни захищає Україну на фронті. Соліст "Бумбоксу" закликав аполітичних виконавців вчити історію своєї держави. Відповідний пост артист розповсюдив на своїй сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, у себе Insta-stories артист розмістив світлину з окопу зі зверненням до колег. Зокрема, він написав:

Так званим артистам, що поза політикою і тим, хто не може тримати зброю через переконання своєї творчої натури, бажаючим змінити світ своїм мистецтвом – вчіть історію.

У 1918 році Маніяк з позивним Ленін видав наказ про заборону жебрацтва і зобов’язав не брати кобзарів заручники! За рішенням (трійок) – розстрілювати,

– пригадав історію Хливнюк.

"Вчіть історію": Хливнюк приголомшив зверненням до артистів, які "поза політикою" (ФОТО) - фото №1

Зазначимо, що нині Андрій Хливнюк несе свою службу на південному напрямку фронту неподалік від Херсона. Інколи 43-річний артист виходить на зв'язок з відданими фоловерами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Хливнюк принизив лідера російського рок-гурту "Звери". Артист записав символічне відео, в якому процитував російського виконавця.